BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Cursussen

Foto Ingenium cursus NEN 3140 zijkant

Waarom een keurmeester NEN 3140 / NEN 1010 cursus van Ingenium?

Ingenium is dé autoriteit op het gebied van keurmeester cursussen. Jaarlijks leiden wij vele keurmeesters elektrische apparatuur NEN 3140 en keurmeesters voor ladders, trappen en rolsteigers op. Deze cursussen worden op vele locaties in het land verzorgd. De keurmeester cursussen voor het grote materieel zoals het keuren van landbouwmachines, het keuren van magazijnstellingen, de cursus keuren hijsmiddelen, onze cursus keuren heftrucks, inspectie elektrische installaties NEN 1010 en NEN 3140 worden verzorgd in ons Ingenium Keurmeester praktijkcentrum in Lexmond (centraal in het land nabij Utrecht).  

Het docentkorps van Ingenium bestaat uit specialisten die u de noodzakelijke theorie van de NEN 3140 en het keuringsproces aanreiken maar de praktijk nooit uit het oog verliezen.

Wilt u een keurmeester cursus, een voldoende onderricht persoon (VOP) NEN 3140 of een vakbekwaam persoon (VP) NEN 3140 cursus bij u op locatie organiseren? Altijd snel en praktisch realiseerbaar.

Welke NEN 3140 cursus kiest u?

Ingenium verzorgt vele aan de NEN 3140 gerelateerde cursussen. De keurmeester NEN 3140 cursus voor elektrische arbeidsmiddelen, een cursus keuren NEN 3140 gevorderden en inspectiecursussen voor elektrische installaties en zonnepaneelsystemen volgens NEN 1010 / NEN 3140. Ook binnen het spectrum van de elektrische veiligheidscursussen is er een onderscheid in de VOP NEN 3140 en de VP NEN 3140 cursus. In de NEN 3140 keuzewijzer (boven NEN 3140 keuren elektrische arbeidsmiddelen) geven wij u een uitleg welke NEN 3140 cursus aansluit bij uw wensen.

Cursusfilosofie Ingenium

De cursusfilosofie van Ingenium is dat een cursus gericht dient te zijn op het ontwikkelen van een vaardigheid. Of dit nu gaat om het keuren van elektrische arbeidsmiddelen of het uitvoeren van interne audits.

Bij onze cursussen staat het leerdoel voorop. Wij bereiken dat echter wel door het inzetten van het element humor. Onze mening is dan ook: Een dag niet gelachen is een dag niet geleerd... Ondanks het feit dat wij een vestiging in Amsterdam hebben, ademt Ingenium de "Twentse nuchterheid".

Door middel van onze website heeft u kennis gemaakt met ons en onze werkwijze. Wij maken graag kennis met u!