BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Kennisbank

NEN 3140 NEN 1010 Keurmeester Kennisbank Ingenium Bedrijfsadvies

Kennis is macht!

De Ingenium kennisbank is hét medium waar kennis van NEN 3140, NEN 1010 en het keuren van arbeidsmiddelen in de breedste zin van het woord samenkomt.

Filosofie Ingenium

Keuren is een middel, géén doel op zich. Namelijk een middel om veilige machines, arbeidsmiddelen en installaties te bereiken. Tijdens onze cursussen dragen wij uit dat theoretische keurmeesters zich vaak opstellen als “keurings-fundamentalist” terwijl praktische keurmeesters vooral “Goedkeuren daar waar het kan en afkeuren daar waar het moet”.

Voor de elektrische veiligheidscursussen zoals VOP NEN 3140 en VP NEN 3140 zien wij dat “Veiligheid een werkwoord is”. Een elektrische veiligheidscursus moet niet alleen zijn gericht op de regels en verboden, maar vooral zijn toegespitst op het veilig uitvoeren van de werkzaamheden.

Doel Ingenium Kennisbank

Ingenium verzicht diverse cursussen zoals Voldoende Onderricht Persoon NEN 3140, Vakbekwaam Persoon NEN 3140 en keurmeester cursussen van elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140 tot cursussen voor het keuren van heftrucks en valbeveiligingsmiddelen.

Met de Ingenium Kennisbank willen wij onze theoretische en vooral ook de praktische kennis over NEN 3140, NEN 1010 en materieel keuringen delen met onze oud cursisten en personen welke geïnteresseerd zijn in onze cursussen. Heeft u alleen behoefte aan kennis over NEN 3140 of keuringen? Ook dan bent u van harte welkom.

Regelmatig worden er artikelen bijgeplaatst. Wij nodigen u uit de Ingenium Kennisbank regelmatig te bezoeken. Ook kunt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief.

Vragen en/of opmerkingen over de Ingenium Kennisbank?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de artikelen? Neemt u dan contact met ons op via info@ingeniumbedrijfsadvies.nl of via 088-2450000.

Deze kennisbank is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Doch Ingenium B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie in deze kennisbank.