BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Nieuws

A2 Hotel Amsterdam - 23-06-2011


Ingenium Bedrijfsadvies B.V. heeft de opdracht van Max Bögl Nederland B.V. verworven voor het opstellen van een V&G-plan uitvoeringsfase van het te bouwen A2 hotel in Amsterdam.


Strukton Bouw realiseert in opdracht van M. Caransa B.V. een nieuw hotel langs de A2 in Amsterdam Zuidoost. De bouw van het hotel start begin 2011. Het futuristisch ogende viersterrenhotel van hotelbedrijf de Fletcher hotelgroep zal naar verwachting eind 2012 gereed en in gebruik zijn.

Het nieuwe herkenningspunt voor de hoofdstad is een ontwerp van het Benthem Crouwel Architects. De 60 meter hoge toren krijgt 120 luxe hotelkamers, negen vergaderzalen en boardrooms, een fitnesscenter en op de 17e en 18e verdieping een prachtig rond panorama restaurant. Het uitzicht over Amsterdam is spectaculair. Het hotel heeft 120 parkeerplaatsen onder en boven de grond. Het hotel ligt direct aan de A2 in de lus van de toegang naar de A9.

Het opvallende geheel ronde gebouw wordt opgetrokken uit een prefab-kern. De hotelkamers worden gemaakt in een aan de betonnen kern hangende staalconstructie.

De prefab-kern wordt geproduceerd en geassemleerd door Max Bögl Nederland B.V. Ingenium Bedrijfsadvies verzorgt het V&G-plan uitvoeringsfase voor deze werkzaamheden. Zo is Ingenium voor Max Bögl eveneens betrokken bij het Noord/Zuidlijn project voor de stations Rokin, Vijzelgracht en Ceintuurbaan. Daarnaast heeft Ingenium ook de V&G-plan verzorgd voor de stalen constructie van de brug over de IJssel in het kader van de Hanzelijn.


Terug