BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Nieuwsbrief Juni 2013

Nieuwsbrief Ingenium Juni 2013

Welkom bij de nieuwsbrief van het Ingenium Keurmeester Informatiepunt. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u, of een door u aangemelde collega, in het verleden een cursus via Ingenium heeft gevolgd.

Met deze nieuwsbrief hebben wij als Ingenium een tweeledig doel: het onder de aandacht brengen van (nieuwe) cursussen en het delen van vakinhoudelijke kennis en informatie over elektrische- en machineveiligheid en het keuren van arbeidsmiddelen in de breedste zin van het woord.

Wij wensen u veel leesplezier toe. Mocht u vragen hebben over deze nieuwsbrief dan staan wij u uiteraard graag te woord. Wij zijn te bereiken op 088-2450000 of via info@ingeniumbedrijfsadvies.nl.  

Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief dan is dat uiteraard te allen tijde mogelijk.