BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Keuren valbeveiligingsmiddelen

Keuren valbeveiligingsmiddelen Ingenium

Praktische informatie over het keuren van valbeveiligingsmiddelen

Fabrikant van valbeveiligingsmiddelen Petzl heeft op de internetsite uitgebreide informatie vermeld over het zelf keuren van valbeveiligingsmiddelen.

Op deze site vindt u onder andere films met de keuringsprocedures, diverse checklijsten en vele foto’s met goed- en afkeuringspunten. Dit maakt het keuren een stuk makkelijker.

Ook staat op de site van Petzl een gratis te downloaden softwareprogramma voor het beheren van de keuringen aan valbeveiligingsmiddelen.

Om de Petzl site te bezoeken klik HIER.

Om de verantwoordelijkheid voor het keuren en het deskundigheidsniveau van de keurmeester  op peil te krijgen hebben wij een keurmeester cursus opgezet welke u kunt bereiken door HIER te klikken. Bij vragen kunt u ons uiteraard telefonische benaderen op 088-2450000 of onder info@ingeniumbedrijfsadvies.nl.Wilt u een praktische keurmeester Valbeveiliging cursus volgen? Klik dan HIER.

© Ingenium B.V.