BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450000 | Contact
Referenties
MB_1.jpgHoogveld_1.jpgDura-vermeer.jpgDJI.jpgBAM.jpgAB.jpgEnexis.jpgLogo Ce-EsterVolvo fabriek Gent IngeniumLogo VDV InspectiesLogo Brandweer TwenteLogo PostNL IngeniumLogo Kaercher IngeniumLogo Spie IngeniumLogo AldiLogo Ministerie van DefensieLogo DamenLogo Deventer ZiekenhuisLogo MennensLogo KentechLogo DAF TrucksDe Keurexpert

Webshop Ingenium KeurmeestershopWelkom bij de Ingenium Keurmeestershop! 
Ingenium Keurmeestershop is totaalleverancier voor de NEN 3140 en NEN 1010 keurmeester. Ingenium keurmeestershop is een zusterbedrijf van Meetwinkel B.V.

Werkwijze Ingenium Keurmeestershop
U bestelt, wij leveren met factuur, snel en tegen absoluut concurrende prijzen.

                                       

Werkwijze van de webshop in 3 stappen:
1. Leg de producten in uw winkelmandje
2. Vul uw bedrijfsgegevens in
3. Wij leveren met factuur (géén betaling vooraf)

Keuze meetapparatuur
Door onze jarenlange ervaring in het opleiden van keurmeesters zijn wij in staat om op basis van de wensen en eisen van de klant het juiste meetinstrument aan te bieden welke past bij uw organisatie. Desgewenst demonstreren wij u de  keuringsoplossingen op locatie. Natuurlijk is het een standaard service om na afloop als telefonische helpdesk te blijven fungeren om u optimaal te blijven ondersteunen. Kortom: nuchter, praktijkgericht en klantgericht.

Combinatiekorting
Keurmeesters welke na het volgen van de cursus Keurmeester elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140 besluiten om tot de aanschaf van een meetinstrument over te gaan, ontvangen een combinatiekorting van 10% op de cursusprijs.

Vragen of meer informatie?
Bij vragen of indien u aanvullende informatie wenst, verzoeken wij u om contact op te nemen via het bovenstaande telefoonnummer, via e-mail en/of via het contactformulier.